• Igangværende projekter

PROJEKTUDVIKLING

Leder du efter en solid og professionel totalentreprenør, som påtager sig ansvaret for projektering og opførelse af nytænkende byggerier eller en pålidelig hovedentreprenør til at opføre et planlagt byggeri?

Domus Byg A/S har erfaring, viden og værktøjer til at udvikle dine idéer til et økonomisk holdbart og bæredygtigt projekt. Vi tilbyder en solid byggeproces fra idéen skabes og mulighederne opstår, og til det nøglefærdige byggeri er opført.

Vi projektudvikler og opfører alle former for boligbyggerier og har aktiviteter over hele landet. Det er lige fra villaer til rækkehusprojekter og komplekse etagebyggerier.

Som totalentreprenør står Domus Byg A/S for alt projektering herunder rådgivning, arkitekttegninger, ingeniørberegninger, kontakt til myndigheder i herunder byggetilladelser, rådgivning og evt. ændringer af lokalplaner. Desuden varetager vi alt projektplanlægning og -styring. Alt dette er i tætsamarbejde med dig som byggeherren.
Vi sikrer, at dit projekt lever op til de nyeste standarder.

INVESTERINGSPROJEKTER

Domus Byg A/S arbejder altid på nye projekter, og er altid på udkig efter attraktive investeringer inden for byggerier – om end det er udlejningsejendomme, erhvervsejendomme, ejer- eller andelsejendomme.

Vi har mange års erfaring og kendskab til rentable byggerier over hele landet for professionelle investorer, som har projekter til udlejning eller salg. Det kræver indsigt og erfaring indenfor: løsninger, energioptimering, indretning, særlige detaljer, vedligeholdelse, brugbarhed – det har Domus Byg A/S.
Ud fra dine idéer, vejleder vi i hvad der er den rette løsning og skaber merværdi netop indenfor salg, og rådgiver, hvad der er rentabelt og holdbart for udlejning.

PÅ UDKIG EFTER INVESTERINGSPROJEKT?

Går du med planer om at investere i byggerier – kontakt Domus Byg A/S – vi beskæftiger os med projektudvikling og arbejder hele tiden på nye investeringsprojekter og projekteringer, som netop kan være noget for dig.

Domus Byg A/S ser muligheder…

Projektudvikling Vi projektudvikler
Totalentreprenør Vi påtager os ansvar
Hovedentreprenør Vi opfører byggeriet inden for alle fagområder
Arkitekt Vi tegner projektet for dig
Byggerådgiver Vi vejleder i de bedste løsninger
Investeringer Vi rådgiver i investeringsprojekter og inviterer dig med