Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://www.domusbyg.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Privatlivspolitik vedr. behandling af persondata

 

VI SPORER IKKE DIT BESØG PÅ VORES HJEMMESIDE!

Domus Byg A/S ejer hjemmesiden og har ikke ingen interesse i at spore dine aktiviteter via tredjemand på vores side, så du kan trygt surfe videre og læse om hvem vi er og hvad vi kan. Hertil kan du på vores reference side finde et udvalg af projekter som vi har projekteret og opført, samt lade dig inspirere af boligdetaljer, som vi tidligere har projekteret for vores kunder – og som vi også kan projektere i dit projekt!

Som du måske allerede har hørt, træder den nye EU’s Databeskyttelsesforordning (GDPR i kraft den 25. maj 2018, og det betyder, at de data, Domus Byg A/S har liggende om dig som medarbejder, kunde, samarbejdspartner mv. – og hvor data typisk er navn, postadresse, e-mail, telefonnummer og eventuelt andre tilsvarende personoplysninger – blevet underlagt en opdatering, der udelukkende er til din fordel.

Domus Byg A/S har på baggrund af GDPR opdateret sin Privatlivspolitik, der beskriver hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer dine data. Privatlivspolitikken giver dig også et overblik over dine rettigheder med henblik på databeskyttelse.

Læs mere om Domus Byg A/S’ privatpolitik i nedenstående: